Det begynder med fugle

Under pseudonymet Alex Karl Morell – og med Ib Michael
på sidelinjen – har to danske forfattere skrevet en hæsblæsende thriller om to anti-helte, underlige fugle og en verdensomspændende konspiration.

Som midtjysk hobby-ornitolog har Kathrin Lindgaard et skarpt øje for fugle, men ikke så meget andet. Hun har bemærket, at de er begyndt at opføre sig besynderligt. Ikke dem alle og ikke hele tiden, men et eller andet er ravruskende galt i fugleriget.

Derfor kontakter hun den kronisk tømmermandsramte journalist Jesper Bastholm, som opholder sig i Thailand, hvor naturen også udviser en excentrisk opførsel. Men det skulle hun aldrig have gjort, for inden længe står jorden i flammer under dem begge.

Jesper må flygte over hals og hoved fra de thailandske myndigheder, og Kathrin opsøger en tidligere elsker i USA, som måske ved besked. Fra hver deres ende af kloden nærmer de sig langsomt noget kolossalt stort, ekstremt hemmeligt og utrolig farligt.

Alex Karl Morell er et pseudonym for to etablerede danske forfattere, og Glasnøglen er et sideprojekt, som adskiller sig væsentligt fra deres øvrige udgivelser. Ib Michael har skrevet romanens indledende kapitel, men har ellers ikke været involveret i bogens handling og indhold.

Alex Karl Morell: Glasnøglen
324 sider, hæftet. Kr. 229,95
ISBN: 9788793362048
Udkommer 21. september 2018

Hent pressemeddelelse
Hent forside
Køb bogen hos bog.nu